Links to Love #18

Som dere kanskje har skjønt, er jeg for alvor tilbake på bloggfronten. Tre innlegg på én uke er kanskje ikke imponerende, men jeg har aldri vært en superblogger. At jeg har vært borte så lenge har selvfølgelig fått konsekvenser, og jeg tar meg i å lure på hvor mange av dere som fortsatt er her? Uansett; tell all your friends, AFA is back on track! Jeg blir utrolig glad og takknemlig om du deler innlegget på Twitter, trykker på Facebook-like-knappen nederst i innlegget, eller linker til AFA på bloggen din. Tusen takk!


 1. Jeg har blitt lurt inn (å, det er så deilig å skylde på noen andre!) i en tolvmåneders kontrakt på et treningssenter, som er så dyrt at bankkontoen min skriker. Neida, ille er det ikke.Likevel er det dyrt nok til å gi meg dårlig samvittighet, om jeg skulle skulke unna. Jeg liker å få valuta for pengene mine, nemlig. De siste tre ukene, har jeg daglig tenkt følgende; » i morgen skal jeg trene!» men så har det alltid blitt med tanken. Jeg er sikker på at det er mange flere i samme båt som meg, så hva med noen motivasjonstips om hvordan man kan komme i gang?
 2. NRK har begynt å sende en interessant og lærerik serie om foto. Sjekk ut Fotoskolen på nett-tv!
 3. Jeg går til jobb om morgenen, det tar så lang tid. Å, utrolig flott skrevet!
 4. Oslo, 16. Mars, 1959. 22 barn blir født. En blir mangemillionær, en blir narkoman, en blir bilselger, en velger å leve livet alene, og en blir statsminister.
 5. Carina skriver om selvsensur i tekstproduktsjon.
 6. Wallpaper er et utrolig kult (nett)magasin, med innhold om arkitektur, design, kunst, interiør, reise, und so was.
 7. Et annet magasin du bør sjekke ut er V Magazine. I mellomtiden kan du sjekke ut nettsiden deres.
 8. Ikke slik, men slik, er den beste bloggen en forfatterspire kan komme over. Her finner du tekst med eksempler om alt fra skriveregler til tekstoppbygging.
 9. Huden er kroppens største organ, og kan fortelle deg mye om helsen din.
 10. I Juni drar jeg  til London! Woho! For å komme i god stemning, og glede meg enda mer, leser jeg innlegget jeg skrev etter jeg var der sist.

Da er det tid for lunsj, før jeg stikker ut i gråværet. Håper alle har hatt en fin helg!

Jeg blir superglad om du legger igjen en kommentar! Tusen Takk!

19 kommentarer til «Links to Love #18». Skrive noe?

 1. 22.05, 2011
  14:24
  Kristin

  Jeg har hatt en fantastisk helg, og den ble enda bedre da du postet dette. Elsker Links to love! Nå skal jeg se på Fotoskolen, takk for tips =)

 2. 22.05, 2011
  14:30
  Sandra

  Jeg er fortsatt her! Merker jeg gleder meg til du drar til London, fordi det du skrev da du var der sist, var så fint :)

 3. 22.05, 2011
  14:58
  Siv

  Jeg synes det er flott at du er tilbake!! Det med trening føler jeg pittelitt med, og et godt tips fra denne kanten: lag en avkryssingskalender, der du MÅ ha minst 3 eller 4 kryss hver uke. Ett kryss kan være f.eks. ei treningsøkt på en halv time : )

 4. 22.05, 2011
  14:59

  Jeg er glad du er tilbake, liker bloggen din veldig godt:) En av mine favoritter:) Her er det også grå vær dessverre.

 5. 22.05, 2011
  15:24

  Jeg bare elsker disse innleggene dine Ulrikke! Utrolig smarte, skjønner ikke hvordan du kommer over det alt? Det fotoprogrammet på NRK visste jeg ikke om, så tusen takk for det! Utrolig spennende at de lager slike programmer. Det ligger forøvrig utrolig mye bra i arkivet til NRK Nett-TV. Der kan man bli sittende farlig lenge. Tenk om National Geographic Channel også hadde et slikt arkiv? Da hadde ikke eksamen min gått særlig bra… Haha.

 6. 22.05, 2011
  15:31

  Takk for koselige kommentarer!

  Siv- Tja, vet ikke om det hadde fungert. Dårlig med selvdisiplin her :/

  Caroline- Takk! Skjønte ikke helt hva du mente.. Tenker du på hvordan jeg kommer over linkene? Pleier jo ta litt tid mellom hver gang jeg lager disse, så bare lagrer alt spennende jeg finner på nett i et dokument i mellomtiden.
  Ja, NRK nett-tv er fantastisk :D

 7. 22.05, 2011
  15:55
  Live R.

  Link nummer tre var helt fantastisk.

 8. 22.05, 2011
  16:38
  Kristine

  Hei!
  Nå som sommeren snart nærmer seg, så er jeg på utkikk etter det jeg kaller «stranditteratur» Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive strandlitteratur, men det er definitivt ikke krim, og det er enten veldig rørende bøker (men ikke så mye at man gråter skikkelig) eller lett litteratur.
  Poenget mitt er; kan du skrive et innlegg om såkalt strandlitteratur, enten ut fra min relativt dårlige definisjon, eller utifra din egen definisjon?

 9. 22.05, 2011
  17:31

  Jaa:D Flaks at jeg tittet innom her igjen, og fant ikke mindre enn tre nye innlegg! Velkommen tilbake:)

 10. 22.05, 2011
  18:43
  Oda

  <3

 11. 23.05, 2011
  17:30
  Janne

  Eg er framleis her! Bloggen din er utruleg fin.

 12. 23.05, 2011
  17:53
  Anne

  Lenge siden jeg har vært her inne nå, og ble dødsgla’ da jeg så du hadde oppdatert ;) Håper du kan klare å oppdatere mer regelmessig enn før..

 13. 23.05, 2011
  18:03

  Kristine- Har aldri tenkt over begrepet strandlitteratur, muligens fordi jeg aldri går på stranden.. Vi får se nærmere sommeren, om jeg gjør det :) Sånn umiddelbart, ut i fra din beskrivelse, tenker jeg på Bienes Hemmelige Liv og Alkymisten :) Sjekk dem ut!
  Takk for innspill!

  Anne- Det skal jeg absolutt prøve på! :)

 14. 23.05, 2011
  21:00

  Skulle gjerne ha vært med deg til London altså :-p hihi

 15. 24.05, 2011
  00:31

  Åååh, tusen takk for link <3 Som alltid skal jeg sjekke ut de andre linkene også, selv om det er mange jeg allerede har vært innom! Og forresten, jeg blir med deg til London jeg – har jeg bestemt!

 16. 24.05, 2011
  23:19
  Linda

  Takk for fine tips! Likte spesielt de to nettmagasinene :D

 17. 25.05, 2011
  05:37

  Jeg leser, og er glad for at du poster igjen! Fine lenker, likte veldig godt den om selvsensur.

 18. 26.05, 2011
  22:48
  Liv

  Flott at flere får vite om Wallpaper*, mange interessante artikler og kåringer.
  NRK Nett-tv <3

 19. 27.05, 2011
  18:37

  Carina -Drar med pappa og lillesøster, vi får ta det en annen gang, kjære ;) <3

Skriv en kommentar

Design av Binka - Elefantzonen.com