Links to Love #8

  • For et noen dager siden kom jeg over saken «Den Usynlige,» på Dagbladets hjemmeside. En mann i 50-årene faller om ved Akerselva; Hjertestans. Han har ingen ID på seg, det eneste han har er en nøkkel. Politiet sliter med å finne ut hvem mannen er, men takket være nøkkelen kommer de etterhvert frem til det. Ingen kom i begravelsen hans. Han levde i ensomhet, døde i ensomhet og begravdes i ensomet. Dette er jakten på en død manns liv. Les den rørende og ekstremt velskrevne saken. Kudos til journalisten Bernt Jakob Oksnes.

  • Til tross for nærmest ikke-eksisterende arbeidsmoral, har jeg litt lyst på jobb. På mitt første jobbintervju trappet jeg opp med blomst i håret og prikkete t-shirt med et vitnemål med en perlerad av karakterer, samt en attest fra en jobb som reklamedistributør som 14-åring. Jeg fikk jobben, men intervjuet var nervepirrende. Det gikk greit, helt til han spurte meg om mine tre dårligste sider. Der ble jeg stille. Hva i all verden skulle jeg si? «Har du ingen dårlige sider, du da?» spurte min framtidige sjef. Klart jeg har! Mange! Men hva vil han absolutt ikke høre? Her kan du lese om de ti vanligste jobbintervju-spørsmålene og hvordan du bør svare.

  • Jeg bruker mye penger på internett, spesielt på Etsy. Dette er en slags Ebay for håndlagde ting, vintage og diverse hobbyutstyr, som jeg liker å kalle det. Flott med smykker og klær som ikke er masseproduserte! For min del kjøper jeg først og fremst paljetter. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke dem til, men de er pene å se på..

  • Det virker som dere AFA-lesere er veldig begeistret for fotografi. Kanskje spesielt motefotografi? «Fotograf i fokus» faller i hvert fall alltid i smak! Her har jeg en skikkelig godbit til dere. Foto Decadent er et community på Livejournal hvor medlemmene poster fantastiske bilder, ofte scans av bildeserier fra blader som Vogue, Elle og Numero.

  • Anna Wintour, redaktøren for amerikanske Vogue, er nok en av moteindustriens mektigste kvinner. I dette intervjuet snakker hun om hvordan hun ble interessert i mote, forteller om hvordan hun jobber, og gir råd til unge mennesker som vil bli klesdesignere.

Jeg blir superglad om du legger igjen en kommentar! Tusen Takk!

Ingen kommentarer til «Links to Love #8». Skrive noe?

Skriv en kommentar

Design av Binka - Elefantzonen.com